Alesd Innsbruck transport persoane Austria

Transport persoane Alesd Innsbruck

0756833674-062280240

Va asiguram transport persoane Alesd Innsbruck si retur la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Alesd Innsbruck

Autocarele si microbuzele sunt  dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Alesd Innsbruck

Bilete autocar/microbuz Alesd Innsbruck

Copiii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Alesd Innsbruck si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane Alesd Innsbruck, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Alesd Innsbruck LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Alesd Innsbruck si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Alesd Innsbruck transport persoane cu plecare in fiecare
joi

3. Oferim transport persoane Alesd Innsbruck la preturi  avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Alesd Innsbruck

Plecari Alesd Austria Innsbruck cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Innsbruck (populație ~140.000) este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Alesd Innsbruck, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240