Cluj Austria | Autocar Cluj Austria transport persoane

 Transport persoane Cluj Austria

0756833674-0762280240

Transport persoane Cluj Austria la cele mai rezonabile preturi.Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Cluj Napoca Austria  . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Austria cu microbuze si autocare pe ruta Cluj Napoca Klagenfurt..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Clujpeco Gazprom pe bulevardul Muncii13:00

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria

Transport persoane Cluj Austria

Austria ( oficial Republica Austria (în germană Republik Österreich), este o țară fără ieșire la mare,  aflată în Europa Centrală

Bilete autocar/microbuz Cluj Austria

Cand pot beneficia de reduceri la bilete autocar Cluj Austria. AlexEuroTour are oferte de reduceri la transport persoane spre Austria cu autocarul, stai conectat pe site-ul nostru si fii pe faza!

Cluj Austria

Transport autocar Cluj Austria in fiecare zi direct la adresa

Reduceri bilete autocar:Cluj Austria

Se aplica reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat,

Ce servicii sunt gratuite la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Cluj Austria?
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului!

Transport cu microbuzul in Austria din Cluj

Este nevoie doar sa apelezi agentiile noastre si sa-ti programezi rezervarea la autocar din timp. Iar responsabilitatea noastra este sa te ducem in siguranta si confort in Austria!

 PLECARI din Cluj catre AUSTRIA in urmatoarele orase:

Plecari catre Austria din Cluj cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Cluj Austria  la preturi convenabile direct la adresa.

Pot face rezervari autocar Cluj Austria telefonic inclusiv din Austria?
Da! – Punem la dispozitie inclusiv numere de telefon pentru rezervarea din Austria, pentru ca tu sa ai parte de costuri reduse!

Rezervari 

0756-833-674

0762-280-240