Cluj Linz transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Cluj Linz Austria la adresa

Transport persoane Cluj Linz

 

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Cluj Linz  la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Cluj Linz

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz  Cluj Linz.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane  Cluj Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane  Cluj Linz  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de  Transport persoane , va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi si spre

Cluj Viena

Cluj Salzburg

Cluj Graz

Cluj Innsbruck

Cluj Villach

Cluj Klagenfurt

Transport persoane Cluj Linz LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Cluj Linz si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Cluj Linz transport persoane cu plecare in fiecare zi

3. Oferim transport persoane Cluj Linz la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Cluj Linz

Plecari din Cluj spre Linz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Orasul Linz apartine stat Oberösterreich si districtul Linz.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Cluj Linz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari