Deva Klagenfurt transport persoane Austria

Transport persoane Deva Klagenfurt Austria

transport persoane Deva Klagenfurt

Transport persoane   la preturi convenabile

Deva Klagenfurt cursa autocar/microbuz

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Deva Klagenfurt  la preturi convenabile .Autocarele si microbuzele sunt , dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plecari din Deva transport persoane spre Klagenfurt

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Deva Klagenfurt

Curse autocar si microbuz  . Klagenfurt (slovenă Celovec) este capitala landului federal Carintia (germană Bundesland Kärnten, slovenă Avstrijska Koroška) din Austria de sud și este situat pe râul Glan.

 transport persoane Deva Klagenfurt

Bilet microbuz Deva Klagenfurt transport persoane

1. Oferim transport persoane cu microbuz  Romania Austria

2. Deva Austria transport persoane

3. Oferim transport Deva Klagenfurt transport persoane Austria la preturi foarte avantajoase.

  Deva Klagenfurt transport persoane Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi .

Avem transport persoane la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Deva Austria transport persoane

Plecari din Deva catre Klagenfurt cu autocarul sau microbuzul – . Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Deva Klagenfurt, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari