Deva Salzburg transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Deva Salzburg la adresa Austria zilnic

Transport persoane Deva Salzburg.Alex Euro Tour va asigura transport persoane  Deva Austria la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra cu plecari zilnice!

Curse autocar si microbuz Deva Salzburg 

Autocarele si microbuzele  sunt   dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport Persoane Deva Salzburg

Transport persoane Deva Salzburg  LA ADRESA!!!

Bilete autocar/microbuz Deva Salzburg

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Deva Salzburg, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.Daca accesati serviciul nostru de Transport persoane Deva Salzburg, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Salzburg Deva transport persoane

1. Oferim transport persoane cu microbuz spre Salzburg din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane catre Salzburg cu plecare  in fiecare zi

3.Oferim transport persoane spre Austria

Deva Salzburg transport persoane Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi .

Avem transport persoane la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Deva Austria transport persoane

Plecari din Deva catre Salzburg cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate. Salzburg (populație 150.000 în 2006) este al patrulea oraș ca mărime din Austria, capitală a statului federal Salzburg.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul spre Salzburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari