Filiasi Salzburg transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Filiasi Salzburg la adresa Austria zilnic

Transport persoane Filiasi Salzburg

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Filiasi Salzburg la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra cu plecari zilnice!

Curse autocar si microbuz Filiasi Salzburg

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Filiasi Salzburg

Transport persoane Filiasi Salzburg LA ADRESA!!!

Bilete autocar/microbuz Filiasi Salzburg.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Filiasi Salzburg, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.

Daca accesati serviciul nostru de Transport persoane Filiasi Salzburg, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Salzburg Filiasi transport persoane

1. Oferim transport persoane cu microbuz Filiasi Salzburg din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Filiasi Salzburg cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur, 3.

3.Oferim transport persoane Filiasi Salzburg la preturi foarte avantajoase.

Filiasi Salzburg transport persoane Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Filiasi Salzburg transport persoane

Plecari din Filiasi catre Salzburg cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate. Salzburg (populație 150.000 în 2006) este al patrulea oraș ca mărime din Austria, capitală a statului federal Salzburg.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Filiasi Salzburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari