Gherla Graz transport persoane

Transport persoane Gherla Graz Austria la adresa

Alex Euro Tour va asigura curse  persoane  Gherla Graz si retur la preturi convenabile direct la adresa.Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Gherla Graz transport persoane

Transport persoane Gherla Graz  LA ADRESA!!!

Curse autocar si microbuz Gherla Graz 

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Bilete autocar/microbuz Gherla Austria Graz.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la curse autocar Gherla  Graz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, Gherla Graz aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie ieftine pentru transport persoane Gherla Austria Graz si retur  accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Gherla Graz tur  retur zilnic transport persoane Austria

1. Oferim transport persoane cu microbuz Gherla Graz  si din alte orase din tara noastra,

2.Gherla Graz transport microbuz in fiecare zi  tur retur,

3. Curse autocar Gherla Graz  la preturi foarte avantajoase

Plecari  Gherla Graz   Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare. Graz

Graz ,  este al doilea oraș ca mărime din Austria și totodată capitala provinciei Steiermark (Stiria). Orașul este situat pe râul Mur, în sud-estul Austriei.

Contactati-ne pentru transport cu autocar Gherla Graz

Plecari Gherla  Austria Graz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Gherla Graz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240