Targu Frumos Austria transport persoane la adresa

Targu Frumos Austria  transport persoane zilnic la adresa

0756833674   0762280240

Targu Frumos Austria transport persoane zilnic cu Alex Eurotour la adresa!Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala  .Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus  .Transport persoane Targu Frumos Austria cu microbuze si autocare  .

 

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria . Austria oficial Republica Austria , este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală.

 PLECARI Targu Frumos-AUSTRIA

Targu Frumos Austria

Transport persoane Targu Frumos Austria – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort , la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 Curse regulate de transport persoane Targu Frumos Austria cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara,

Curse microbuz Targu Frumos Austria

Cele doua curse de transport persoane   puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Targu Frumos Austria

Se admit GRATUIT la fiecare bilet  bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz  

. Transport persoane la adresa zilnic

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală   .Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Pentru relatii si informatii va rugam sa ne contactati la numerele noastre de telefon:

 

0762 280 240

 0756 833 674

si  pe  http://www.alexeurotour.ro