Tulcea St Polten transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Tulcea St Polten

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Tulcea St Polten si retur la preturi convenabile direct la adresa .Autocarele si microbuzele  sunt  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Tulcea St Polten  LA ADRESA!!!

Transport persoane Tulcea St Polten

 

Bilete autocar/microbuz Tulcea St Polten Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane  copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.

*Curse autocar si microbuz Tulcea St Polten

1. Oferim transport persoane cu microbuz  din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

Sankt Pölten (pe scurt St. Pölten) este un oraș în Austria, capitala statului federal Austria Inferioară.

Curse autocar si microbuz Tulcea St Polten

Siguranta , confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!
Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (40 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!

*** Deoarece avem curse rapide, nu efectuam servicii de transport colete, pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!!Nu se accepta plata la destinatie.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240   0756833674

si  pe  http://www.alexeurotour.ro

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. – Biletul de transport persoane Tulcea St Polten achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul

.-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.