Vaslui Villach transport persoane Austria

Transport persoane Vaslui Villach Austria marti si vineri

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

 

Vaslui Villach cursa autocar/microbuz

Alex Euro Tour va asigura transport persoane a preturi convenabile la adresa cu plecari in fiecare zi.Autocarele si microbuzele sunt  dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plecari din Vaslui transport persoane spre WILLACH

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Vaslui Villach Austria

Curse autocar si microbuz  transport persoane . Villach (slovenă Beljak) este al doilea cel mai mare oraș din Carintia (Kärnten) în sudul Austriei, pe râul Drava

 transport persoane Vaslui Villach

Bilet microbuz Romania Villach transport persoane

1. Oferim transport persoane  cu microbuz

2. Din Vaslui catre Villach transport persoane marti si vineri

3. Oferim transport Vaslui Villach  Austria

Vaslui Villach transport persoane Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Vaslui Austria  Villach transport persoane

Plecari din Vaslui catre Austria cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Vaslui Villach, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari