Vatra Dornei Graz transport persoane Austria

Transport persoane Vatra Dornei Graz la adresa zilnic

Transport persoane Vatra Dornei Graz .Alex Euro Tour va asigura transport persoane  Vatra Dornei Graz si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra. Autocarele si microbuzele  sunt   dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Vatra Dornei Graz

Vatra Dornei Graz LA ADRESA!!!

Orașele din Austria surprind de fiecare dată prin noi atracții turistice, făcându-ne să vrem să le vizităm în mod repetat.

O călătorie culturală prin această țară garantează o diversitate incredibilă de experiențe, impresii și momente de bucurie

 

Bilete autocar/microbuz Vatra Dornei Graz .

.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane  la cele mai mici preturi.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!!

Nu se accepta plata la destinatie Detalii despre ora si locul de plecare aflati la rezervare.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.Avem nevoie doar de codul postal sau de numele exact al localitatii in care trebuie sa ajungeti si de restul ne ocupam noi.

Graz Vatra Dornei

 Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane,, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site.

Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii. Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile  sunt in fiecare zi.

Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic…Orasul Graz apartine stat Steiermark si districtul Graz.

– Biletul de transport persoaneachizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
-– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 

Pentru mai multe detalii   va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240   0756833674