Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Vatra Dornei Innsbruck transport persoane la adresa

Transport persoane Vatra Dornei Innsbruck

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Vatra Dornei Innsbruck si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra. Autocarele si microbuzele  sunt ,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport Persoane Vatra Dornei Innsbruck

 Vatra Dornei Innsbruck  LA ADRESA!!!

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane,, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00.

Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare

Bilete autocar/microbuz Vatra Dornei Innsbruck

.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!!Nu se accepta plata la destinatie

Detalii despre ora si locul de plecare aflati la rezervare.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

 

Vatra Dornei Innsbruck

Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.– Biletul  achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul. Vatra Dornei Innsbruck.Innsbruck este capitala provinciei Tirol

-Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii. Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi

. Plecarile din  si retur sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Pentru mai multe detalii   va rugam sa ne contactati la numerele de telefon

:0762280240    0756833674