Vatra Dornei Leoben transport persoane la adresa Austria

Transport persoane Vatra Dornei Leoben Austria si retur

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Vatra Dornei Leoben la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Curse autocar si microbuz Vatra Dornei Leoben 

Autocarele si microbuzele  sunt  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Vatra Dornei Leoben

 Bilete autocar/microbuz Vatra Dornei Leoben

In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane cu microbuz din mai multe orase din tara noastra

2. Oferim transport persoane Vatra Dornei Leoben

3.Oferim transport persoane  la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.Orașul Leoben este inclus în stat Stiria și pe districtul Districtul Leoben

Transport persoane Vatra Dornei Leoben  LA ADRESA!!!

Austria a devenit destinatia preferata a romanilor, pentru vacantele de iarna, datorita statiunilor de ski. Insa Austria ofera mult mai mult decat statiuni de ski.  este una dintre cele mai populare destinatii Europene, pentru CITY-BREAKS, lacurile de campie perfecte pentru camping, orasele culturale Linz. SALZBURG, orasul lui MOZZART.

Rezervari si relatii

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Vatra Dornei Leoben  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240   0756833674

Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!!

Nu se accepta plata la destinatie