Arad Bruxelles transport persoane

Transport persoane Arad Bruxelles Belgia  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Arad Bruxelles  la adresa.Avem nevoie doar de codul postal sau de numele exact al localitatii in care trebuie sa ajungeti si de restul ne ocupam noi. Bruxelles este un oraș vibrant, multinațional și multicultural. Dacă ești în căutarea unui mediu permanent în mișcare și schimbare, aici este locul! Mai mult, datorită aglomerației de instituții, Bruxelles este și un business hub foarte important în Europa

Transport persoane Arad Bruxelles

Arad Bruxelles–  bilet microbuz

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Bilet microbuz Arad Bruxelles:

I Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii. Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile  sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

  PLECARI din Arad spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este  în Europa de Vest.

Reduceri bilete autocar:Arad Bruxelles

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii

Curse directe microbuz Arad Bruxelles

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Arad Belgia

Plecari spre Bruxelles din Arad

Plecari catre Bruxelles din Arad cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Arad Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756833674

0762280240