Fetesti Bruxelles transport persoane la adresa

Transport persoane Fetesti Bruxelles Belgia la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Fetesti Bruxelles  ,calatoriti rapid si la adresa.

.NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Plecari zilnice Fetesti Bruxelles

Plecari saptamnale cu microbuze,la destinatie din Romania spre Bruxelles dar si din Bruxelles catre Romania.

Fetesti Bruxelles transport persoane

Transport Bruxelles – Romania

Punem la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Bruxelles curse regulate cu plecare din Romania in fiecare zi.

Transport persoane Fetesti Bruxelles–  bilet microbuz

Punem la dispozitie bilete de microbuz  la preturi avantajoase.Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala .Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate

Transportul de  persoane  la adresa se efectueaza cu autocare si microbuze  moderne, cu scaune rabatabile, si monitor,pentru a putea capta atentia si a va face calatoria mai placuta . Soferii nostri sunt profesionisti cu mii de kilometri parcursi.

Bilet microbuz Fetesti Bruxelles:

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

  PLECARI din Fetesti spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

TRANSPORT DIN LOCALITATEA TA LA ADRESA

Transport pana la destinatii in cele mai bune conditii. Beneficiezi de avantajul unui serviciu complet, fara costuri

Curse directe microbuz Fetesti Bruxelles

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Plecari spre Bruxelles din Fetesti

Plecari din Bruxelles spre Fetesti cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Fetesti Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240