Gherla Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Gherla Belgia si retur la adresa zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Gherla Belgia  ,calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi !

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Gherla Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Gherla Belgia
Transport persoane Gherla Belgia

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Gherla Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Plecarile pt cursa Gherla Belgia sunt de la   Petrom Centru 8:00 

.Preluarile de persoane din Belgia pentru Gherla se fac de la adresa.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Gherla Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Gherla Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Gherla Belgia

Regatul Belgiei  cunoscut colocvial ca Belgia (neerlandeză Belgiëfranceză Belgiquegermană Belgien) este o țară în Europa de Vest.

 

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Rezervari