Sighisoara Bruxelles transport persoane la adresa

Transport persoane Sighisoara Bruxelles Belgia la adresa zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Sighisoara Bruxelles  ,calatoriti rapid si la adresa.

0756833674   0762280240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Sighisoara Bruxelles

Transport persoane Sighisoara Bruxelles–  bilet microbuz

Punem la dispozitie bilete de microbuz  la preturi avantajoase.Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala .Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate

Transportul de  persoane  la adresa se efectueaza cu autocare si microbuze  moderne, cu scaune rabatabile, si monitor,pentru a putea capta atentia si a va face calatoria mai placuta . Soferii nostri sunt profesionisti cu mii de kilometri parcursi.

Bilet microbuz Sighisoara Bruxelles:

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram

  PLECARI din Sighisoara spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

 bilete autocar:Sighisoara Bruxelles

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Curse directe microbuz Sighisoara Bruxelles

MPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Plecari spre Bruxelles din Sighisoara

Plecari din Bruxelles spre Sighisoara cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Sighisoara Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240