Targu Jiu Bruxelles transport persoane Romania Belgia

Transport persoane Targu Jiu Bruxelles Belgia la adresa zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane Targu Jiu Belgia  cu autocarul si microbuzul, la adresa in fiecare zi !

Plecare luni, joi, sambata, la ora 12:00

De la Parcare Kaufland

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Targu Jiu Bruxelles

Transport persoane Targu Jiu Bruxelles–  bilet microbuz

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Belgia  persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort

Bilet microbuz Targu Jiu Bruxelles:

Punem la dispozitie bilete de microbuz  la preturi avantajoase.Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala .Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate

Transportul de  persoane  la adresa se efectueaza cu autocare si microbuze  moderne, cu scaune rabatabile, si monitor,pentru a putea capta atentia si a va face calatoria mai placuta . Soferii nostri sunt profesionisti cu mii de kilometri parcursi.

  PLECARI din Targu Jiu spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Curse directe microbuz Targu Jiu Bruxelles

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Targu Jiu Belgia

Plecari spre Bruxelles din Targu Jiu

Plecari din Bruxelles spre Targu Jiu cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Targu Jiu Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240