Alba Iulia Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Alba Iulia Belgia la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Alba Iulia Belgia miercuri, sambata, la ora 16:30 De la Penny Gara CFR.

Pentru celelalte zile soferii vor anunta ora si locul exact, cu o seara inainte de plecare.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul la adresa in fiecare zi! Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Belgia și retur

Transport persoane Alba Iulia Belgia

Transport  persoane din  Alba Iulia catre Belgia

CONDIȚII ACTUALE DE CĂLĂTORIE:

RUTA ROMÂNIA ->BELGIA

Toate persoanele care intră în Regatul Belgiei sunt obligate să completeze, cu până la 180 de zile înainte de sosirea în Belgia, indiferent de modalitatea de transport, statut, statul de proveniență, formularul online Passenger Locator Form (PLF),

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

Orașe din Belgia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Bruxelles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport

Transport persoane  Belgia la adresa zilnic

Alex Euro Tour va asigura transport persoane   la preturi convenabile la adresa . Autocarele si microbuzele sunt , dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilet microbuz  Belgia:

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului. Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

Transport persoane Alba Iulia Belgia LA ADRESA!!!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari