Alesd Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane  Alesd Belgia la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Plecare miercuri, sambata, la ora 23:00 De la E60 / Piata Unirii

AlexEuroTour asigura transport persoane Alesd Belgia  la adresa in fiecare zi!  Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Belgia și retur

Autocarele si microbuzele  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie

Transport persoane  Alesd Belgia

Transport  persoane din  Alesd catre Belgia

Avem nevoie doar de codul postal sau de numele exact al localitatii in care trebuie sa ajungeti si de restul ne ocupam noi.La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Orașe din Belgia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Bruxelles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport

Alesd Belgia

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia, este o tara in Europa de Vest. Este unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene si gazduieste majoritatea institutiilor acesteia precum si alte institutii internationale importante. Belgia ocupa un teritoriu de 30.528 km² si are o populatie de aproximativ 10,5 milioane de locuitori. Belgia se invecineaza cu Tarile de Jos, Germania, Marele Ducat al Luxemburgului, Franta si Marea Nordului. Belgia este situata pe frontiera ce divide Europa germanica de Europa latina iar cele doua mari regiuni ale tarii marcheaza acest lucru

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o  în Europa de Vest.

Transport persoane  Belgia la adresa zilnic

Alex Euro Tour va asigura transport persoane   la preturi convenabile la adresa . Autocarele si microbuzele sunt , dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

Transport persoane Alesd Belgia LA ADRESA!!!

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane, , in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii. Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere.

Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile  sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari