Avrig Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Avrig Belgia la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Avrig Belgia transport persoane la adresa

AlexEuroTour asigura transport persoane Avrig Belgia calatoriti cu autocare si microbuze. la adresa

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Avrig Belgia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 

Transport la adresa Avrig Belgia fara schimbare.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport persoane  cu plecari zilnice

Avrig Belgia

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane  si retur.

Transport persoane Avrig Belgia: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica .

Plecari zilnice Avrig Belgia la adresa

Oferim si transport cu microbuzul Avrig Belgia si transport Belgia Avrig, curse rapide direct la adresa.Siguranta si confort la preturi excelente.

Curse autocar Avrig Belgia zilnic la adresa

Ai nevoie de transport persoane  ieftin la adresa ?AlexEuroTour iti asigura curse Avrig Belgia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar  este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilete de autocar – transport persoane Avrig Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane  si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Bilet microbuz Avrig Belgia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet  bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

Curse directe microbuz Avrig Belgia

Plecari zilnice  la adresa

ora si statia de pleacare poate diferi in functie de ziua calatoriei.

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

Plecari spre Belgia din Avrig

Plecari din Avrig spre Belgia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Avrig Belgia

Regatul Belgiei este o țară în Europa de Vest.

Transport cu microbuze Avrig Belgia zilnic catre urmatoarele destinatii:

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwerpen – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari