Beclean Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Beclean Belgia la adresa zilnic si retur

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Beclean Belgia  cu autocarul si microbuzul la adresa.

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta!Va oferim cele mai bune servicii de transport persoanea laturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala .

Transport persoane Beclean Belgia

Program de plecare

miercuri, sambata, la ora 17:30De la Popasul Drumetului.  Pentru celelalte zile plecarea va fi in jurul orei 3 dimineata.  Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic. 

CONDIȚII ACTUALE DE CĂLĂTORIE:

RUTA ROMÂNIA ->BELGIA

Toate persoanele care intră în Regatul Belgiei sunt obligate să completeze, cu până la 180 de zile înainte de sosirea în Belgia, indiferent de modalitatea de transport, statut, statul de proveniență, formularul online Passenger Locator Form (PLF),

Orașe din Belgia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Bruxelles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport

  PLECARI din Beclean spre Belgia

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

Tarife si destinatii

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Curse directe microbuz Beclean Belgia

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Plecari spre Belgia din Beclean

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Plecari din Belgia spre Beclean cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Beclean Belgia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240