Bucuresti Bruxelles transport persoane Romania Belgia

Transport persoane Bucuresti Bruxelles Belgia  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Bucuresti Belgia sunt de la Gara de Nord  05.00

AlexEuroTour asigura transport persoane  Bucuresti Bruxelles ,cu autocarul si microbuzul  la adresa.

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Transport persoane Bucuresti Bruxelles

Transport persoane Bucuresti Bruxelles–  bilet microbuz

Beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani de 1o% .In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.      Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz Bucuresti Bruxelles:

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

  PLECARI din Bucuresti spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

.bilete autocar:Bucuresti Bruxelles

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Curse directe microbuz Bucuresti Bruxelles

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Bucuresti Belgia

Plecari spre Bruxelles din Bucuresti

Plecari catre Bruxelles din Bucuresti cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Bucuresti Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240