Campulung Moldovenesc Bruxelles transport persoane

Transport persoane Campulung Moldovenesc Bruxelles Belgia la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Campulung Moldovenesc Bruxelles cu autocarul si microbuzul  la adresa.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.Transport persoane Campulung Moldovenesc Bruxelles

Transport persoane Campulung Moldovenesc Bruxelles–  bilet microbuz

Beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani de 1o% .In pretul biletului pt transport persoane  si retur sunt incluse 40 kg bagaj.Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.  .Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

  PLECARI din Campulung Moldovenesc spre Bruxelles

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Curse directe microbuz Campulung Moldovenesc Bruxelles

Transportul de persoane Campulung Moldovenesc Bruxelles se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Campulung Moldovenesc Bruxelles si retur.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Plecari spre Bruxelles din Campulung Moldovenesc

Plecari din Bruxelles spre Campulung Moldovenesc cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Campulung Moldovenesc Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240