Darabani Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Darabani Belgia  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Darabani Belgia sunt de la Statie – 8:00.AlexEuroTour asigura transport persoane Darabani Belgia cu autocarul si microbuzul  la adresa.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Darabani Belgia sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagajeTransport persoane Darabani Belgia

Transport persoane Darabani Belgia–  bilet microbuz

beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani  de 1o% .In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.      Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz Darabani Belgia:

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

  PLECARI din Darabani spre Belgia

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

  • Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Bruxelles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport

 bilete autocar:Darabani Belgia

Biletul  achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

.Plecari spre Belgia din Darabani

Plecari din Belgia spre Darabani cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Darabani Belgia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240