Deda Belgia transport persoane /AlexEuroTour la adresa

Transport persoane  Deda Belgia si Belgia Deda la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Deda Belgia sunt de la Gara      17:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Deda Belgia ,calatoriti rapid si la adresa

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Deda Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Deda Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane  Deda Belgia

Transport persoane Deda Belgia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Deda Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Deda Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Deda Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi..

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Deda Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Transport persoane Romania Belgia

Rezervari