Dorohoi Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Dorohoi Belgia  la adresa zilnic si retur

0756833674-0762280240

Plecarile pt cursa Dorohoi Belgia sunt de la Sens giratoriu centru – 9:00

AlexEuroTour asigura transport persoane Dorohoi Belgia ,cu autocarul si microbuzul la adresa.    Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu?    Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Belgia și retur

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Dorohoi Belgia

Transport persoane Dorohoi Belgia–  bilet microbuz

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani de 1o% .  Punem la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Belgia, curse regulate cu plecare din Romania in fiecare zi.

Bilet microbuz Dorohoi Belgia : Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Transport persoane Dorohoi Belgia

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

Orașe din Belgia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre BRUXELLES, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport

Rezervari

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Dorohoi Belgia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240