Gilau Belgia transport persoane autocar

Transport persoane  Gilau Belgia si Belgia Gilau la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Gilau Belgia sunt de la Statie    20:30 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Gilau Belgia  ,calatoriti rapid si la adresa .Autocarele si microbuzele pt transport persoane Gilau Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane  Gilau Belgia

Transport persoane Gilau Belgia

.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Gilau Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Gilau Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Gilau Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Gilau Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

SOSIRI SI PLECARI – Gilau Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

.Tariful  este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari