Harlau Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Harlau Belgia  la adresa zilnic si retur

0756833674   0762280240

Plecare miercuri, sambata, la ora 10:30 De la Hotel Rarisoaia

AlexEuroTour asigura transport persoane Harlau Belgia cu autocarul si microbuzul  la adresa .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Transport persoane Harlau Belgia

Transport la adresa Harlau Belgia .

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport persoane Harlau Belgia cu plecari zilnice

Curse directe microbuz Harlau Belgia

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Harlau Belgia si retur.

Transport persoane Harlau Belgia: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica .

Plecari zilnice Harlau Belgia la adresa

Oferim si transport cu microbuzul Harlau Belgia si transport Belgia Harlau, curse rapide  direct la adresa.Siguranta si confort la preturi excelente.

Curse autocar Harlau Belgia zilnic la adresa

Ai nevoie de transport persoane Harlau Belgia  la adresa ?AlexEuroTour iti asigura curse Romania Belgia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Harlau Belgia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilete de autocar – transport persoane Harlau Belgia

Beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani de 1o% .In pretul biletului pt transport persoane Harlau Belgia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

Bilet  microbuz  Belgia Harlau

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!   AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Belgia persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Plecari spre Belgia din Harlau

Plecari din Harlau spre Belgia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Harlau Belgia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Harlau Belgia

Regatul Belgiei este o țară în Europa de Vest.

Orașe din Belgia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Brusseles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari

0756833674   0762280240