Huedin Bruxelles transport persoane Romania Belgia

Transport persoane Huedin Bruxelles Belgia  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Huedin Bruxelles  cu autocarul si microbuzul   la adresa.  Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane.

Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Huedin Bruxelles

Transport persoane Huedin Bruxelles–  bilet microbuz

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport persoane  cu plecari zilnice

Plecari zilnice Huedin Bruxelles la adresa

Oferim si transport cu microbuzul Huedin Bruxelles si transport Bruxelles Huedin, curse rapide  direct la adresa.Siguranta si confort la preturi excelente.

Curse autocar Huedin Bruxelles zilnic la adresa

Ai nevoie de transport persoane Huedin Belgia  la adresa ?AlexEuroTour iti asigura curse Romania Belgia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Huedin Belgia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilete de autocar – transport persoane Huedin Belgia

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Bilet  microbuz  Bruxelles Huedin

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Plecari zilnice Huedin Bruxelles la adresa

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Ora si statia de pleacare poate diferi in functie de ziua calatoriei.

Plecari spre Belgia din Huedin

Plecari din Huedin spre Belgia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Huedin Belgia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

  PLECARI din Huedin spre Bruxelles

Plecarile pt cursa Huedin Belgia

Plecare luni, joi, sambata, la ora 22:00

De la Centru

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 21:15

La Adresa Solicitata

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

 Curse directe microbuz Huedin Bruxelles

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Huedin Belgia si retur.

Plecari spre Bruxelles din Huedin

Plecari din Bruxelles spre Huedin cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Huedin Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240