Iernut Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane  Iernut Belgia  la adresa si retur

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Iernut Belgia  cu autocarul si microbuzul la adresa .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.Transport persoane Iernut Belgia

Plecari zilnice Belgia

Plecari saptamnale cu microbuze,la destinatie din Romania spre Belgia dar si din Belgia catre Romania.

Plecarile pt cursa Iernut Belgia sunt de la LUKOIL

Belgia Iernut curse autocar

Curse autocar Iernut Belgia zilnic la adresa

Ai nevoie de transport persoane Iernut Belgia  la adresa ?AlexEuroTour iti asigura curse Romania Belgia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Iernut Belgia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilete de autocar – transport persoane Iernut Belgia

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 .

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Bilet  microbuz  Belgia Iernut

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Plecari spre Belgia din Iernut

Plecari din Iernut spre Belgia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Iernut Belgia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Iernut Belgia

Regatul Belgiei este o țară în Europa de Vest.

 Transport cu microbuze  Iernut Belgia zilnic catre urmatoarele destinatii:  Bruxelles

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari

0756833674   0762280240