Ludus Bruxelles transport persoane Romania Belgia

Transport persoane Ludus Bruxelles Belgia  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Ludus Bruxelles sunt de la Centru – 19:00

AlexEuroTour asigura transport persoane Ludus Bruxelles cu autocarul si microbuzul   la adresa in fiecare zi!    Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Transport persoane Ludus Bruxelles

Transport persoane Ludus Bruxelles–  bilet microbuz

Plecare luni, joi, sambata, la ora 19:30

De la Str. Republicii

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 21:15

La Adresa Solicitata

Ai nevoie de transport persoane Ludus Bruxelles la adresa ?AlexEuroTour iti asigura curse Romania Belgia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Ludus Belgia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilet microbuz Ludus Bruxelles:

Avem curse de autocar  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Biletul  achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Regatul Belgiei , cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

  PLECARI din Ludus spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Plecari spre Bruxelles din Ludus

Plecari din Bruxelles spre Ludus cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Ludus Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240