Motca Belgia transport persoane /AlexEuroTour

Transport Motca Belgia si Belgia Motca la adresa

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Motca Belgia / Belgia Motca ,

transport persoane Motca Belgia

transport persoane Motca Belgia

Calatoriti rapid si la adresa in zilele de Luni, Miercuri, Joi,  Vineri si Sambata  cu retur   Joi si Duminica.

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Motca Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe alexeurotour.ro

Colaborarile noastre cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Motca Belgia si sa putem

oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Plecarile pt cursa Motca Belgia sunt de la Caminul Cultural – 12:00 .Preluarile de persoane din Belgia pentru Motca se fac de la adresa.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Motca Belgia si Belgia Motca

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.

-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara

-. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

-Pentru ca serviciile noastre de transport persoane   sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
-In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

-Serviciile de transport persoane  Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea nu trebuie sa uitam ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor.

Asadar putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele unui turist pretentios. In Belgia puteti petrece cateva zile admirand arhitectura oraselor si degustand numeroasele feluri de ciocolata .

va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Motca Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

.Tariful  este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania – Anglia Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Suedia Transport persoane Romania Norvegia Romania Anglia transport persoane

Rezervari