Roman Antwerp(Anvers) transport persoane Belgia la adresa

Transport persoane Roman Antwerp Belgia la adresa si retur

0762280240    0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

 

Pretul biletului Roman Antwerp si retur 120 euro persoana

Transport persoane Roman Antwerp Belgia– Curse autocar

Oferim servicii de transport international ROMANIA BELGIA de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Roman Antwerp Belgia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare – dar si din catre alte localitati decat cele enumerate .

Cursa regulata de transport persoane Roman Antwerp cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu Bilete ieftine.

Curse microbuz Roman Antwerp Belgia

Cele doua curse de transport persoane Roman Antwerp si  Antwerp Roman, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

De ce noi?

– Transport persoane Roman Antwerp si  Antwerp Roman este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Roman Antwerp si  Antwerp Roman

– Siguranta si confort la transport persoane Roman Antwerp si  Antwerp Roman.

Roman Antwerp Belgia

Antwerpen (în franceză Anvers, în engleză Antwerp, în spaniolă Amberes) este un oraș din regiunea Flandra din Belgia și, în același timp, capitala provinciei cu același nume.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Roman Antwerp Belgia

Plecari din Roman catre  Antwerp cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Roman Antwerp, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari