Roman Antwerp(Anvers) transport persoane Belgia la adresa

Transport persoane Roman Antwerp Belgia la adresa si retur

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Roman Antwerp Belgia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Roman Antwerp Belgia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Antwerp la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Roman  Antwerp Belgia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze Roman Antwerp Belgia

Transport persoane Antwerp Roman de la domiciliu cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatorii dus intors Belgia Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Belgia persoanele se preiau de la domociliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania

Transport persoane Roman  Antwerp Belgia

 

Program autocare si microbuze Roman Antwerp : zilnic

Bilet autocar/microbuz – Roman Antwerp si Antwerp Roman cu plecare in fiecare zi

 

Pretul biletului Roman Antwerp si retur incepe de la 110 euro persoana

AlexEuroTour aplica reduceri de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-10% pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Roman Antwerp Belgia– Curse autocar

Oferim servicii de transport international ROMANIA BELGIA de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Roman Antwerp Belgia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare – dar si din catre alte localitati decat cele enumerate .

Cursa regulata de transport persoane Roman Antwerp cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu Bilete ieftine.

Curse microbuz Roman Antwerp Belgia

Cele doua curse de transport persoane Roman Antwerp si  Antwerp Roman, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Roman Antwerp Belgia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Antwerp Leuven bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Roman Antwerp

De ce noi?

– Transport persoane Roman Antwerp si  Antwerp Roman este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Roman Antwerp si  Antwerp Roman

– Siguranta si confort la transport persoane Roman Antwerp si  Antwerp Roman.

Roman Antwerp Belgia

Antwerpen (în franceză Anvers, în engleză Antwerp, în spaniolă Amberes) este un oraș din regiunea Flandra din Belgia și, în același timp, capitala provinciei cu același nume.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Roman Antwerp Belgia

Plecari din Roman catre  Antwerp cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Roman Antwerp, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari