Roman Namur transport persoane Belgia la adresa

Transport persoane Roman Namur Belgia la adresa si retur

0762280240    0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

 

Program plecari – autocare si microbuze Roman Namur Belgia

Transport persoane Namur Roman de la domiciliu cu plecari zilnice

 

Pretul biletului Roman Namur si retur 120 euro persoana

Transport persoane Roman Namur Belgia– Curse autocar

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Transport cu microbuze Roman Namur Belgia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare – dar si din catre alte localitati decat cele enumerate .

Cursa regulata de transport persoane Roman Namur cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu Bilete ieftine.

Curse microbuz Roman Namur Belgia

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Bilet microbuz Roman Namur Belgia

informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Te invitam sa te asezi comod in autocar , pana la adresa din orasul in care vrei sa ajungi. Uita de oboseala, de mutatul bagajelor dintr-o masina in alta si de senzatia ca poate ai uitat ceva in alt mijloc de transport. Te urci relaxat in autocar  si cobori linistit si odihnit exact acolo unde iti doresti.

Roman Namur Belgia

Namur (în valonă Nameur, neerlandeză și germană Namen, flamandă: Naemen, latină: Namurcus) este un oraș francofon în Belgia, situat la confluența fluviilor Sambre și Meuse. Orașul, capitala Valoniei și reședință a provinciei cu același nume, se află la 60 km sud de Bruxelles

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Roman Namur Belgia

Plecari din Roman catre Namur cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Roman Namur, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari