Sibiu Bruxelles transport persoane Romania Belgia

Transport persoane Sibiu Bruxelles Belgia la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Sibiu  Bruxelles  ,calatoriti rapid si la adresa.

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Plecare luni, joi, sambata, la ora 14:00

De la Petrom MC Donalds

Transport persoane Sibiu Bruxelles

Transport persoane Sibiu Bruxelles–  bilet microbuz

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Plecari zilnice Belgia

Plecari saptamnale cu microbuze,la destinatie din Romania spre Belgia dar si din Belgia catre Romania.

Bilet microbuz Sibiu Bruxelles:

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

  PLECARI din Sibiu spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240