Slatina Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Slatina Belgia  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Slatina Belgia cu autocarul si microbuzul  la adresa

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.  Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.    Plecari saptamnale cu microbuze,la destinatie din Romania spre Belgia dar si din Belgia catre Romania.

Transport persoane Slatina Belgia

Transport persoane Slatina Belgia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international Slatina Belgia de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport persoane Slatina Belgia cu plecari zilnice

Plecari zilnice Slatina Belgia la adresa

Oferim si transport cu microbuzul Slatina Belgia si transport Belgia Slatina, curse rapide direct la adresa.Siguranta si confort la preturi excelente.

Curse autocar Slatina Belgia zilnic la adresa

Ai nevoie de transport persoane Slatina Belgia ieftin la adresa ?AlexEuroTour iti asigura curse Slatina Belgia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Slatina Belgia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilete de autocar – transport persoane Slatina Belgia

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Bilet microbuz Slatina Belgia

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Plecari spre Belgia din Slatina

Plecari din Slatina spre Belgia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Slatina Belgia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Slatina Belgia

Regatul Belgiei este o țară în Europa de Vest.

Transport cu microbuze Slatina Belgia zilnic

catre urmatoarele destinatii:

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwerpen – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari