Tulghes Bruxelles transport persoane Romania Belgia

Transport persoane Tulghes Bruxelles Belgia  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Tulghes Belgia sunt de la Statie    15:00 

AlexEuroTour asigura transport persoane  Belgia Tulghes cu autocarul si microbuzul la adresa.  Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Transport persoane Tulghes Bruxelles

Transport persoane Tulghes Bruxelles–  bilet microbuz

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 

Bilet microbuz Tulghes Bruxelles:

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

  PLECARI din Tulghes spre Bruxelles

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

Curse directe microbuz Tulghes Bruxelles

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Tulghes Belgia si retur.

Plecari spre Bruxelles din Tulghes

Plecari din Bruxelles spre Tulghes cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Tulghes Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240