Bacau Cehia transport persoane

Transport persoane Bacau Cehia

0762280240    0756833674

Plecarea din Bacau in jurul orei 5.00 de pe strada Mihai Viteazu 3.

IN PRAGA,Brno,

AlexEuroTour  –  specializata in transportul persoane Bacau Cehia cu o vechime pe piata transporturilor  ofera servicii de transport persoane Cehia  si retur zilnic.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Colaboram pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara .

Preturi transport copii

Copii intre 0-2 tinut in brate -gratuit.

Copii intre 0-2 cu loc 70 e.

Copii intre 2-10 -70 e

Copii intre 10-14 -100e

Copii de la 14 ani pret intreg

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

 Bilet autocar si microbuz pentru transport persoane Cehia

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Cehia  oficial Republica Cehă  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240 si pe 

www.alexeurotour.ro

Rezervari