Bacau Cehia transport persoane

Transport persoane Bacau Cehia  si retur in orasele   Brno si Praga-zilnic

 

AlexEuroTour  –  specializata in transportul persoane Bacau Cehia cu o vechime pe piata transporturilor  ofera servicii de transport persoane Cehia  si retur zilnic.   Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele!

transport persoane Bacau Cehia
Transport persoane Bacau Cehia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Bacau Cehia

Bilete de autocar  Cehia Bacau

Cum poti ajunge in Germania ? Cea mai cunoscuta si des folosita varianta pentru a ajunge in Germania este, desigur, avionul (faci in jur de 2 ore). Biletele sunt foarte accesibile. Dar, pentru mai multe detalii poti consulta cursele de autocar si microbuz. Daca esti pasionat de condus si iti place sa calatoresti cu masina si sa-ti asculti muzica preferata, trebuie sa stii, totusi, ca  pana in Germania sunt in jur de 1.700 km. Acceseaza si rezerva un bilet de calatorie Romania Germania la adresa sau Germania Romania. Asiguram curse de retur zilnic din Germania catre Romania.  

 *Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor  a format un colectiv de profesionisti

Bilet autocar si microbuz pentru transport persoane Cehia

In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), ..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Bacau Cehia si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Romania Cehia si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 10% din pretul biletului.

Cehia  oficial Republica Cehă  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe 

www.alexeurotour.ro

 

Rezervari