Aiud Cehia transport persoane

Transport persoane Aiud Cehia  si retur

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Aiud Cehia  ,calatoriti rapid cu microbuz si autocar

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Preluarile de persoane din Cehia pentru Aiud se fac de la gara

 

 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

 Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Principalele atractii turistice sunt capitala supranumita „Orasul de aur” datorita bogatiei in monumente, statiuni balneoclimaterice : KARLOVY VARY, BRNO, PLZEN . Este o tara fara iesire la mare aflata in Europa Centrala

                              

  Curse regulate de transport persoane  cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Aiud Cehia

Cele doua curse de transport persoane Aiud Cehia si Cehia Aiud, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Aiud Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 Rezervari