Alba Iulia Cehia transport persoane

Transport persoane Alba Iulia Cehia

0762280240    0756833674

Plecarea din Alba Iulia in jurul orei 9.00 de la gara catre-Brno-PRAGA- AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Alba Iulia Cehia la preturi rezonabile.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer.

Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.Transport persoane Alba Iulia Cehia

Preluarile de persoane din Cehia pentru Alba Iulia se fac de la gara

Plecarile pt cursa Alba Iulia Cehia sunt in fiecare zi.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Preturi transport copii –

Copii intre 0-2 tinut in brate -gratuit.

Copii intre 0-2 cu loc 70 e.

Copii intre 2-10 -70 e

Copii intre 10-14 -100e

Copii de la 14 ani pret intreg

Avantaje pentru transport persoane

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia  persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort

Bilete autocar Alba Iulia  Cehia | Bilete microbuz

Oferim servicii de transport international de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

 Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu noi

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Arad Praga si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi . Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro

 

Rezervari