Avrig Cehia transport persoane

Transport persoane Avrig Cehia

Brno – Praga -Plzen-

Pardubice-luni,miercuri,vineri

0762280240    0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Cehia,Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!Adjud Cehia transport persoane

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane  la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele, te transporta rapid, in siguranta si confort din Avrig spre  Cehia , avem nevoie doar  de numele localitatii dorite sau codul postal.Transportul de persoane se face cu un maxim profesionalism si siguranta deplina

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu noi

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort

 Avantaje pentru transport persoane

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Avrig Cehia

Plecari din Avrig catre Cehia cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Avrig Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari