Brasov Cehia transport persoane

Transport persoane Brasov Cehia

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Brasov Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Brasov Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Brasov spre Cehia , avem nevoie doar de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Cehia

Transport persoane de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus intors Brasov Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Brasov Romania

 

Program autocare si microbuze Brasov Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz Brasov Cehia si Cehia Brasov cu plecare in fiecare zi

 

 

Pretul biletului Brasov Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20% pentru copiii 1-10ani.

Bilete de autocar  Cehia Brasov

Cum poti ajunge in Germania ? Cea mai cunoscuta si des folosita varianta pentru a ajunge in Germania este, desigur, avionul (faci in jur de 2 ore). Biletele sunt foarte accesibile. Dar, pentru mai multe detalii poti consulta cursele de autocar si microbuz. Daca esti pasionat de condus si iti place sa calatoresti cu masina si sa-ti asculti muzica preferata, trebuie sa stii, totusi, ca  pana in Germania sunt in jur de 1.700 km. Acceseaza si rezerva un bilet de calatorie Romania Germania la adresa sau Germania Romania. Asiguram curse de retur zilnic din Germania catre Romania.  

Transport cu microbuze Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Pardubice,Plzen

Curse regulate de transport persoane Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara,

Curse microbuz Brasov Cehia

Cele doua curse de transport persoane Cehia si Brasov, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Brasov Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Brasov Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Cehia

De ce noi?

– Transport persoane Cehia si Cehia Brasov este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Brasov Cehia si Cehia Brasov

– Siguranta si confort la transport persoane Cehia si Cehia Brasov

Brasov Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Cehia

Plecari din Brasov catre Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Brasov Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari