Brasov Cehia transport persoane

Transport persoane Brasov Cehia

0756833674   0762280240

Plecarea din Brasov in jurul orei 6,30 Calea Făgărașului , Complex Autogară Bartolomeu, capăt linie 5 catre Praga si Brno.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Brasov Cehia la preturi rezonabile.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Colaboram pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara .

Preturi transport copii

Copii intre 0-2 tinut in brate -gratuit.

Copii intre 0-2 cu loc 70 e.

Copii intre 2-10 -70 e

Copii intre 10-14 -100e

Copii de la 14 ani pret intreg

Transport persoane de la gara cu plecari zilnice

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Pretul biletului Brasov Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

Transport cu microbuze Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,PRAGA,

Curse regulate de transport persoane Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara,

Bilet microbuz Brasov Cehia

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Cehia

Plecari din Brasov catre Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Brasov Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari