Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Campia Turzii-Cehia transport persoane

Transport persoane Campia Turzii Cehia si retur zilnic

Transport persoane Campia Turzii Cehia.AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Campia Turzii Cehia .Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaboram pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara .

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Campia Turzii Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

 

 

Transport persoane Campia Turzii Cehia

*

Bilet  microbuz Campia Turzii Cehia

:1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si rapide la cele mai bune preturi

Transport cu autocarul  Campia Turzii-Cehia

Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Campia Turzii Cehia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Campia Turzii-Cehia  si retur sunt incluse 40 kg bagaj.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi.

 PLECARI  spre Cehia din Campia Turzii

Brno – Praga -Pardubice

Plecari din Campia Turzii catre  Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.