Campulung Moldovenesc Cehia transport persoane

Transport persoane Campulung Moldovenesc Cehia si retur zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Campulung Moldovenesc Cehia cu autocarul si microbuzul.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.   Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti

Colaboram pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara .

Curse microbuz Cehia

Plecarile pt cursa  Cehia sunt de la gara 02.30

.Preluarile de persoane din Cehia pentru Campulung Moldovenesc se fac de la gara

Transport persoane Campulung Moldovenesc Cehia

       Curse autocar Campulung Moldovenesc Cehia

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Transport cu autocar spre Cehia din Campulung Moldovenesc

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

 PLECARI din Campulung Moldovenesc spre Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul  de la Campulung Moldovenesc spre Cehia 

Plecari din Campulung Moldovenesc  catre  Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

 Brno – PRAGA-Plzen-Pardubice

Rezervari

0756833674   0762280240