Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Floresti Cehia transport persoane

Transport persoane Floresti Cehia si retur

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Floresti Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Floresti Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Floresti spre  Cehia , avem nevoie doar  de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Floresti Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Floresti Cehia

Transport persoane Cehia Floresti de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport  persoane cu microbuz Floresti Cehia . Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus -intors  Floresti Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia  persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Floresti Romania

Transport persoane Floresti Cehia

 

Program autocare si microbuze Floresti Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz  Floresti Cehia si Cehia Floresti cu plecare in fiecare zi 

 

Pretul biletului Floresti Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Floresti Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Floresti Cehia  de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Floresti Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Padovice,

 Curse regulate de transport persoane Floresti Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Floresti Cehia

Cele doua curse de transport persoane Floresti Cehia si Cehia Floresti, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Floresti Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Floresti Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Floresti Cehia

De ce noi?

– Transport persoane Floresti Cehia si Cehia Floresti este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Floresti Cehia si Cehia  Floresti

– Siguranta si confort la transport persoane Floresti Cehia si Cehia Floresti

Floresti Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Floresti Cehia

Plecari din Floresti catre  Cehia cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Floresti Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari