Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Gura Humorului Cehia transport persoane

Transport persoane Gura Humorului Cehia si retur   zilnic

Brno–Praga

AlexEuroTour asigura transport persoane Gura Humorului Cehia cu autocarul si microbuzul

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Gura Humorului  Cehia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Pentru  detalii  va rugam sa ne contactati la numerele 

Transport persoane Gura Humorului Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

 

.Preluarile de persoane din Cehia pentru Gura Humorului se fac de la gara

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Gura Humorului Cehia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

-Serviciile de transport persoane  Gura Humorului Cehia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Gura Humorului Cehia transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi .Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Program autocare si microbuze spre Cehia din Gura Humorului: zilnic

Bilet autocar/microbuz – Gura Humorului Cehia si retur  cu plecare in fiecare zi

Contactati-ne pentru transport cu autocarul din Gura Humorului spre Cehia

Plecari din Gura Humorului catre  Cehia cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 


Rezervari