Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Huedin Cehia transport persoane

Transport persoane  Huedin Cehia si Cehia Huedin si retur zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul .Huedin Cehia Brno – Praga-

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Huedin  Cehia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Huedin Cehia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Pentru  va rugam sa ne contactati la numerele 

 Transport persoane Huedin Cehia


Transport persoane Huedin Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro

 

Plecarile pt cursa Huedin Cehia sunt de la Autogara – 00:00

Preluarile de persoane din Cehia pentru Huedin se fac de la adresa.

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Huedin  Cehia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  Huedin   Cehia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

 

Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală. Principalele atractii turistice sunt capitala supranumita „Orasul de aur” datorita bogatiei in monumente, statiuni balneoclimaterice : KARLOVY VARY, BRNO, PLZEN . Este o tara fara iesire la mare aflata in Europa Centrala

Transport persoane Romania Cehia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari