Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Marasesti Cehia transport persoane

Transport persoane Marasesti Cehia si retur

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Marasesti Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Marasesti Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Marasesti spre  Cehia , avem nevoie doar  de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Marasesti Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Marasesti Cehia

Transport persoane Cehia Marasesti de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus intors Marasesti Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia  persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Marasesti Romania

 Transport persoane Marasesti Cehia

 

 

Program autocare si microbuze Marasesti Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz  Marasesti Cehia si Cehia Marasesti cu plecare in fiecare zi 

 

 

Pretul biletului Marasesti Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Marasesti Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Marasesti Cehia de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze  Marasesti Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Pardubice,

 Curse regulate de transport persoane Marasesti Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Marasesti Cehia

Cele doua curse de transport persoane Marasesti Cehia si Cehia Marasesti, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Marasesti Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Marasesti Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Marasesti Cehia

     De ce noi?

– Transport persoane Marasesti Cehia si Cehia Marasesti este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Marasesti Cehia si Cehia Marasesti

– Siguranta si confort la transport persoane Marasesti Cehia si Cehia Marasesti

Marasesti Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Marasesti Cehia

Plecari din Marasesti catre  Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Marasesti Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari