Mizil Cehia transport persoane

Transport persoane Mizil Cehia si retur

0756833674   0762280240

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Mizil Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de transport persoane Mizil Cehia te transporta rapid, in siguranta si confort din Mizil spre Cehia  .Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Program plecari – autocare si microbuze Mizil Cehia

Transport persoane Cehia  Mizil de la gara cu plecari zilnice

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Program autocare si microbuze Mizil Cehia : zilnic

Bilet autocar/microbuz –Mizil Cehia si retur  cu plecare in fiecarePretul biletului Mizil Cehia si retur il aflati sunand la numerele afisate

Bilete autocar Mizil Cehia | Bilete microbuz

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Transport persoane Mizil Cehia si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi . Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Mizil  Cehia

Plecari din Mizil catre Cehia,  PRAGA,BRNO,PARDUBICE,PLZEN,cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Mizil Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari